top of page

Den Evige Dans
Undervisning I Brudevals

Den Evige Dans tilbyder sublim brudevals undervisning i den traditionelle og smukke brudevals. Jeres brudevals undervisning foregår enten i Grøndal MultiCenter i København samt hjemme hos vores kunder i Storkøbenhavn, eller i Studie 43 i Risskov samt hjemme hos vores kunder i Århus. Vores undervisere har alle stor erfaring i at undervise i en bred vifte af danse, herunder også brudevalsen, og vi ved derfor lige, hvad der skal til for at give jer den bedste oplevelse, når i til jeres bryllup danser den smukke brudevals.

Hos Den Evige Dans byder vi din partner og dig på en sjov, lærerig og romantisk rejse mod en elegant og svævende brudevals. Hvis I derimod ønsker en personlig brudevals til selvvalgt musik samt enkel, unik koreografi, kan dette tilkøbes efter aftale. Lad os hjælpe jer til en uforglemmelig brudevals.

  • Sort Instagram Icon
  • Sort Facebook ikon
Original.png
IMG_0614.jpg

Bryllupsunderholdning

Sæt gang i festen med fælles danseundervisning eller overrask gæsterne med et spektakulært danseshow af vores verdensklasse Standard og Latin par.

Kombinér begge dele for den helt store dansefest.

Startpris: 2.500 DKK.

IMG_0577.JPG

Bryllupspakken

Kombinerer undervisning i Klassisk eller Unik Brudevals og Bryllupsunderholdning.

Skræddersyet til jer.

Startpris: 5.800 DKK.

Tilkøb billede.HEIC

Tilkøb

Vi tilbyder hjemmeundervisning i Storkøbenhavn og Århus.

250 DKK.

Booking
Tid for undervisning:

Vi gør opmærksomme på at dato og tid er vejledende og derfor ikke kan garanteres. Vi kontakter jer via den oplyste e-mail med informationer om undervisningen. Brudevals undervisning foregår i Grøndal MultiCenter i København samt hjemme hos vores kunder i Storkøbenhavn, eller i Studie 43 i Risskov samt hjemme hos vores kunder i Århus.

Vælg en mulighed:
Vi ønsker undervisning/underholdning i:

Tak for din interesse!

I hører fra os snarest.

(Husk at tjekke spam)

bottom of page